Acest site si intreg continutul acestuia este proprietatea SC. Schazzie S.R.L. Site-ul şi conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România.

Vizitarea acestui site, folosirea, plasarea unei comenzi catre schazzie.ro implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului www.schazzie.ro. Continutul site-ului,  cat si a acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice site-ul si aceasta pagina.

Pentru a realiza o comanda pe Schazzie.ro va trebui sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale: numele si prenumele, adresa de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda.

Schazzie.ro isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii si de a refuza comenzile care ridica suspiciuni(numar mare de produse, informatii insuficiente, adresa neconfirmata si altele). 

Preluarea de informaţii, imagini, de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu SC Schazzie S.R.L. Schazzie.ro nu este raspunzator si nu poate fi tras la rapundere in niciun fel, de daunele produse in cazul accesarii siteul-ui, link-urilor, imaginilor, bannerelor afisate pe site, eventualelor daune produse de virusi contactati de pe site.

Datorita existentei unei game foarte variate de monitoare, este posibil sa vedeti culorile usor modificate fata de original. De aceea, nu putem garanta ca ceea ce vezi pe monitor respecta in totalitate culoarea produsului.

Produsele efectuate pe masurile clientului (comanda personalizata) nu se pot returna.

Nu se accepta pentru returnare produsele la care eticheta(sigiliul) atasata a fost indepartata, care prezinta modificari fizice, semne de purtare, mirosuri de parfum, detergent, pete, lipsa etichetelor si a ambalajelor originale.

Preturile, imaginile, cat si intreg continutul site-ului se pot modifica fara o notificare in prealabil.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul Schazzie.ro implica acceptul din partea clientului a termenilor si conditiilor prevazute la rubrica "Termeni si Conditii".