Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid (Fan Courier, sau orice alte firme de transport cu care Schazzie.ro are contract). Termenul de livrare este de 3-14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Livrarea este gratuita doar pentru localitatile unde sunt sedii Fan Courier. Pentru alte localitati va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 si modificarilor ulterioare in maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

Trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic in maxim 24 de ore de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.

Produsele efectuate pe masurile clientului (comanda personalizata) nu se pot returna.

Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate in totalitate de catre cumparator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor.

Inainte de a comanda un produs, te rugam sa verifici cu atentie produsul pe site. In cazul in care doresti mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi.

Te sfatuim ca inainte de inalturarea etichetei sa verifici cu atentie daca este produsul pe care l-ai comandat, daca nu cumva s-a deteriorat pe parcursul transportului si daca este masura dorita. Nu se accepta pentru returnare produsele la care eticheta(sigiliul) atasata a fost indepartata, care prezinta modificari fizice, semne de purtare, mirosuri de parfum, detergent, pete, lipsa etichetelor si a ambalajelor originale. Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!

Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, returnarea banilor se va face intr-un cont bancar furnizat de catre client, in maxim 14 zile lucratoare,  in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate, costul transportului revenind in sarcina cumparatorului, cost ce trebuie 

achitat curierului in momentul in care se face returul.

IMPORTANT

Datorita existentei unei game foarte variate de monitoare, este posibil sa vedeti culorile usor modificate fata de original. De aceea, nu putem garanta ca ceea ce vezi pe monitor respecta in totalitate culoarea produsului.